fbpx

Interne of externe bedrijfsconflicten

Heb je een conflict met je zakenpartner of compagnon? Heb je een verschil van inzicht met een mede-aandeelhouder of mede-vennoot?

Zakelijke mediation is toepasbaar op veel gebieden. Uiteraard kan zakelijke mediation worden toegepast bij interne zakelijke conflicten, maar het is ook goed toepasbaar bij conflicten met een leverancier, een klant of een ander bedrijf.

Via mediation wordt geen beslissing opgelegd, maar wordt in een aantal gesprekken onder begeleiding van de mediator geprobeerd tot de kern van het conflict door te dringen. Partijen werken samen aan een oplossing en houden dus de regie. De mediator is een onafhankelijke en neutrale gespreksleider.

Conflicten zijn onvermijdelijk, maar strijd is een keuze


Aanvragen informatiegesprek

Als jullie besluiten een mediationtraject te starten, is het belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in de persoon die jullie begeleidt. Het informatiegesprek is daarom altijd kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek van ongeveer 30 minuten is er de mogelijkheid te vertellen over jullie situatie en wensen, het stellen van vragen en ik leg kort uit wat jullie van mij mogen verwachten.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Wil je liever ergens anders afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek? Of meer informatie over wat mediation in jouw situatie kan betekenen? Bel, mail of vul het onderstaande contactformulier in. Ik antwoord tijdens kantoordagen binnen 24 uur.