fbpx

Oeps, er lijkt iets niet helemaal goed te gaan…

Dus probeer het nog een keer als je wilt, misschien is er een typefout gemaakt.

Zoek je informatie over mediation, wat komt er kijken bij een scheiding of de werkwijze? Keer dan terug naar de homepage en zoek vanuit daar verder. Of type hieronder een zoekterm.

Kun je het niet vinden, mail je vraag dan naar info@qua-mediation.nl, dan zoeken wij samen naar een oplossing!Gratis kennismaking

Bij mediation is het belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in de persoon die jullie begeleidt. Een kennismakingsgesprek is daarom altijd kosteloos en vrijblijvend. De kennismaking is bedoeld om over en weer te kijken of die ‘klik’ er is. Misschien ben ik niet de juiste persoon om jullie verder te helpen, dan verwijs ik je graag naar een ander die dat wél kan.

Tijdens dit gesprek van ongeveer 30 minuten is er de mogelijkheid te vertellen over de situatie en wensen, het stellen van vragen en ik leg kort uit wat jullie van mij kunnen verwachten.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Liever ergens anders afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of meer informatie over wat mediation in jouw situatie kan betekenen? Vul het onderstaande formulier in en ik neem contact met je op.