fbpx

25 juni 2021

Artikel RTL Nieuws: Scheiden? Zo zorg je dat de kinderen er niet te veel onder lijden.
Een mooi en lezenswaardig artikel over hoe je kinderen nu zo goed mogelijk door een scheiding kunt loodsen.Belangrijk is als ouders respect voor elkaar te hebben én ook te houden na de scheiding. Kinderen merken meer dan je denkt en kunnen met een loyaliteitsconflict te maken krijgen. Stel ze niet voor onmogelijke keuzes (hoe onbewust ook). Zet je negatieve gevoelens ten opzichte van je ex-partner in het belang van de kinderen opzij.

Lees het hele artikel

Bron: RTLNieuws.nl

Gratis kennismaking

Bij mediation is het belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in de persoon die jullie begeleidt. Een kennismakingsgesprek is daarom altijd kosteloos en vrijblijvend. De kennismaking is bedoeld om over en weer te kijken of die ‘klik’ er is. Misschien ben ik niet de juiste persoon om jullie verder te helpen, dan verwijs ik je graag naar een ander die dat wél kan.

Tijdens dit gesprek van ongeveer 30 minuten is er de mogelijkheid te vertellen over de situatie en wensen, het stellen van vragen en ik leg kort uit wat jullie van mij kunnen verwachten.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Liever ergens anders afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Wil je een afspraak plannen voor een kennismakingsgesprek? Of meer informatie over het mediationtraject?
Vul het onderstaande contactformulier in.