fbpx

Onderhuidse spanningen in de familie

Is er een conflict binnen de familie of verlopen familierelaties moeizaam? Een familieruzie kan zich vaak jaren voortslepen en steeds meer familieleden raken, gewild of ongewild, betrokken in het conflict. Soms leidt het er zelfs toe dat contacten met een of meer familieleden worden verbroken.

Familiemediation wordt vaak ingezet als er tussen familieleden meningsverschillen of zelfs ruzies zijn ontstaan bijvoorbeeld over de verdeling van een nalatenschap of andere gebeurtenissen die de familieleden uit elkaar hebben gedreven. Wanneer de ruzie op een goede manier wordt begeleid, kunnen duidelijke afspraken worden gemaakt en wordt de communicatie binnen de familie verbeterd. Onder begeleiding van de mediator krijgt iedereen de kans zijn/haar verhaal te doen waardoor vaak al meer begrip ontstaat.

“Er zijn er twee nodig
om ruzie te maken”


Aanvragen informatiegesprek

Als jullie besluiten een mediationtraject te starten, is het belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in de persoon die jullie begeleidt. Het informatiegesprek is daarom altijd kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek van ongeveer 30 minuten is er de mogelijkheid te vertellen over jullie situatie en wensen, het stellen van vragen en ik leg kort uit wat jullie van mij mogen verwachten.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Wil je liever ergens anders afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek? Of meer informatie over wat mediation in jouw situatie kan betekenen? Bel, mail of vul het onderstaande contactformulier in. Ik antwoord tijdens kantoordagen binnen 24 uur.