fbpx

Kennismaken

Als jullie besluiten een mediationtraject te starten, is het belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in de persoon die jullie begeleidt. Het kennismakingsgesprek is daarom altijd kosteloos en vrijblijvend. De kennismaking is bedoeld om over en weer te kijken of die ‘klik’ er is. Misschien ben ik niet de juiste persoon om jullie verder te helpen, dan verwijs ik jullie graag naar een ander die dat wél kan.

Tijdens dit gesprek van ongeveer 30 minuten is er de mogelijkheid te vertellen over jullie situatie en wensen, het stellen van vragen en ik leg kort uit van jullie van mij kunnen verwachten.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Wil je liever ergens anders afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Wil je een afspraak plannen voor een kennismakingsgesprek? Of meer informatie over het mediationtraject?
Bel, mail of vul het onderstaande contactformulier in. 
Bezoekadres

Business Center Lansingerland

Tobias Asserlaan 7

2662 SB Bergschenhoek

Alleen op afspraak

Mail

info@qua-mediation.nl

Telefoon

+31 (0)6 55 18 24 34

Gratis kennismaking

Bij mediation is het belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in de persoon die jullie begeleidt. Een kennismakingsgesprek is daarom altijd kosteloos en vrijblijvend. De kennismaking is bedoeld om over en weer te kijken of die ‘klik’ er is. Misschien ben ik niet de juiste persoon om jullie verder te helpen, dan verwijs ik je graag naar een ander die dat wél kan.

Tijdens dit gesprek van ongeveer 30 minuten is er de mogelijkheid te vertellen over de situatie en wensen, het stellen van vragen en ik leg kort uit wat jullie van mij kunnen verwachten.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Liever ergens anders afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Wil je een afspraak plannen voor een kennismakingsgesprek? Of meer informatie over het mediationtraject?
Vul het onderstaande contactformulier in.