fbpx

Onenigheid op de werkvloer

Heb je een arbeidsconflict of een uit de hand gelopen meningsverschil op het werk? Dan kan een mediator als onafhankelijke derde een uitkomst bieden.

Via mediation wordt geen beslissing opgelegd, maar wordt in een aantal gesprekken onder begeleiding van de mediator geprobeerd tot de kern van het conflict door te dringen. Partijen werken samen aan een oplossing en houden dus de regie. De mediator is een onafhankelijke en neutrale gespreksleider.

Wanneer het conflict of meningsverschil op een goede manier wordt begeleid, kunnen er duidelijke, eerlijke en weloverwogen afspraken worden gemaakt waar beide partijen een goed gevoel bij hebben! Dat kan betekenen dat de arbeidsrelatie wordt verbetert, maar het kan ook dat wordt besloten de arbeidsverhouding te beëindigen en deze netjes af te sluiten met een vaststellingsovereenkomst.

“Waarom moeilijk doen
als het samen kan?”


Aanvragen informatiegesprek

Als jullie besluiten een mediationtraject te starten, is het belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in de persoon die jullie begeleidt. Het informatiegesprek is daarom altijd kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek van ongeveer 30 minuten is er de mogelijkheid te vertellen over jullie situatie en wensen, het stellen van vragen en ik leg kort uit wat jullie van mij mogen verwachten.

Gesprekken vinden in principe plaats bij mij op kantoor in Bergschenhoek. Wil je liever ergens anders afspreken? Laat het vooral weten, in overleg is veel mogelijk.

Wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek? Of meer informatie over wat mediation in jouw situatie kan betekenen? Bel, mail of vul het onderstaande contactformulier in. Ik antwoord tijdens kantoordagen binnen 24 uur.